Torsby varv information 2020-11-02

Till er som fortfarande inte är medlem i Facebook gruppen VBS Torsby Varv, sök medlemskap för att få snabb uppdatering om något viktigt händer på varvet.

VBS Torsby Varvet stänger inför vintern nu på lördag 7 november. Det innebär att vattnet stängs av på övre och nedre plan, det finns vattenpost på varvshuset som är igång hela vintern. Lilla bryggan lyfts upp och torrsätts.

Inför vintern hoppas jag att alla har gjort en god pallning som tål kommande oväder. Detta innebär att vid användning av kätting mellan stöttor, ska kättingen vara sträckt, använd helst spännband . OBS att presenning inte får vara fastgjord i stöttor. Glöm inte att efterdra stöttor med jämna mellanrum, marken rör sig vid frysning och upptining.

Så till lite roligare, sjösättning blir enligt följande.

Stora båtar 17-18 April, tidig 24-25 april, mellan 1-2 maj, sen 8-9 maj. Detta förutsatt att isen försvunnit till 17-18 april.

Det finns någon plats ledig på varvet för båt som kommer på trailer. För mer info kontakta mig.


Med Vänlig Hälsning

Nils-Ivar Ek

070-5592606

VBS-Torsby Varv