VBS NYCKEL

Samtliga VBS anläggningar använder samma nyckel, med en personlig identitet. Oavsett du har båten på en eller flera anläggningar, engagerar dig i kommiteer med tillgång till extra förråd, behöver du bara en nyckel.
Nyckeln tillhör ditt medlemsskap och gäller drygt ett år i taget fram till 30 April. Därefter ska du själv uppdatera din nyckelbehörighet på en av våra två uppdateringsstationer, det gäller varje år.
Som medlem får du köpa en eller flera nycklar, de får dock inte säljas, hyras ut eller på annat sätt användas på annat sätt än för ditt båtliv som medlem i klubben. Du beställer nycklar i MEDLEMSPORTALEN>>>


I Bolviks hamn finns en uppdateringsstation monterad på utsidan av sophuset, vid anslagstavlan. I Torsby varv finns en uppdateringsstation monterad på utsidan av varvshuset, bredvid dörren. Uppdateringsstationerna är igång 24h om dygnet, bredvid stationerna finns även en kort instruktion.
Behöver du tillgång till ytterligare anläggning under året eller vid borttappad nyckel, kontakta omgående nyckelansvarig@vbs-varmdo.se. Blockering kostar inget men ersättningsnyckeln får du betala för.